Wij bieden je wat jij nodig hebt, én meer.

Personal
Training

Jouw doelen centraal

Personal training wordt populairder. Steeds meer mensen komen erachter dat trainen op deze manier een garantie is voor het behalen van hun doelen. Tijdens een personal trainingssessie sport je één op één of in duo-vorm. Samen met TREE11 stel je jouw doelen op, bepaal je waar en wanneer je wil trainen en je op welke termijn je jouw doel wil behalen.

Stap in de goede richting

3 Stappen plan

0
1
.
Past TREE11 bij jou?

Tijdens de kennismaking is het vooral belangrijk dat jij ontdekt of TREE11 bij jou past. We drinken een kop koffie, we laten je de sportschool zien en we bespreken wat jouw doelen zijn. Dit allemaal is vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

0
2
.
Trainingsplan van aanpak

Als je besluit om te komen sporten, maken we samen een trainingsplan van aanpak. Onderdeel l daarvan is de nulmeting, zodat we samen goed jouw progressie kunnen bijhouden en zo nodig kunnen bijsturen.

0
3
.
Klaar voor de start

Na de nodige voorbereiding kan het trainen beginnen. Samen met jouw personal trainer werk je aan jouw opgestelde doelen. Je traint op de momenten die jou het beste uitkomen. Wij passen ons altijd aan aan jou.

FAQ

Welke trainingsuren zijn er mogelijk?

Bij Personal Training kan de klant zijn of haar voorkeuren qua dag en tijd opgeven. Onze trainers starten om 06:00 en onze laatste trainingen zijn 22:00 afgelopen.

Hoe gaat het betalen in z’n werking?

Klanten krijgen achteraf van ons een rekening op maand basis. Wij werken dus niet met langdurige contracten. Als de klant niet traint, dan wordt er ook niks betaald.

Wat kost bij jullie Personal Training?

Personal Training kost bij ons €60,- inc btw. Bij een afname van 1 x per week, mogen klanten ook zelf gebruik maken van het gehele centrum.

Waarom zou ik voor TREE11 Personal Training kiezen?

Onze trainers zijn goed opgeleid, veelal medisch. Onze accommodatie is ‘’on point’’ en de koffie staat altijd voor je klaar.

Heb je trainingservaring nodig voor Personal Training?

Absoluut niet. Onze trainers zijn zo opgeleid dat wij voor elke klant zijn of haar eigen programmering schrijven. Hierdoor zijn de trainingen op maat. Dit is de veiligste manier van trainen en resultaat gegarandeerd.

Kennis, passie

Voor iedereen Een trainer

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.