LESROOSTER

Tree11 Personal Training

Persoonlijke coaching en begeleiding

Jouw sportieve doelen staan centraal

Meld je aan voor een intake.

Onze aanpak

Klaar om fit te worden? Wij stellen jouw doelen centraal.

Wil je afvallen, aankomen in spiermassa, een betere conditie en/of sterker worden? Vind je sporten niet zo leuk, maar heb je er wel voordelen van? Dan is personal training echt iets voor jou.

Geen mens is het zelfde. En dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Daarom werken wij altijd 1 op 1, voor een perfecte uitvoering van het traject. Aangevuld met trainingen in zeer kleine groepen.  TREE11 begeleidt en helpt je. Samen met jou stelt TREE11 doelen op die haalbaar en realistisch zijn. Geen rages, shakes of crash dieeten, maar langdurig resultaat. Al meer dan 10 jaar geven wij personal trainingen, groepslessen en voedingsadvies. Persoonlijk en op maat.

Personal Training

+

Trainingsschema op maat

+

Personal training op locatie

+

Aanbod

Personal Training

Wil je afvallen, aankomen in spiermassa, een betere conditie en/of sterker worden? Vind je sporten niet zo leuk, maar heb jeer wel voordelen van? Dan is personal training echt iets voor jou.

  • Training gericht op jouw persoonlijke doel

  • Door het effectieve trainen bespaar je veel tijd

  • De perfecte stok achter de deur

  • Je boekt resultaat en vooruitgang

  • De coaching en begeleiding die jij nodigt hebt

  • Trainen op de tijd die voor jou het beste uitkomt

Aanbod

Trainingsschema op maat

Heb je al veel geprobeerd met verschillende trainingen of schema’s gevonden in magazines of op het internet en lukt het maar niet om vooruitgang te boeken? Of ben je nieuw en wil jehet gewoon meteen goed aanpakken? Laat dan een trainingsschema op maat opstellen om jou sneller en dichter bij jouw doelen te brengen

Aanbod

Personal Training op locatie

Wat is er handiger dan een trainer op locatie? Wil je thuis leren kickboksen of fitnessen? Of vind je buiten sporten prettiger? Dat is geen probleem voor de trainers van TREE11. De trainer brengt alle het train materiaal mee naar de locatie waar jij het liefste traint. Wij trainen zowel aan huis, als in het bosrijke gebied in Bergen. Dus wat houd je nog tegen?

succes in 3 stappen

In 3 stappen naar resultaat. Resultaat in lijn met jouw persoonlijke doelen.

Jou het beste bieden op het gebied van training. Dat is het doel van TREE11. Iedereen kan een training verzorgen of een trainingsschema bedenken, maar TREE11 maakt voor jou een duidelijk plan op maat dat past bij jouw persoonlijke doelen.

Hoe zit jij in elkaar en wat is je doel? Die vragen staan bij onze Personal Training altijd centraal. Samen met TREE11 behaal je het maximale uit jezelf met het beste resultaat. Duurzaam resultaat, transparant en haalbaar.

STAP
1

Gratis intake

Alles wat we doen is persoonlijk en op maat gemaakt. Daarom starten wij ieder traject met een gratis intake. Dit doen we onder het genot van een koffie of thee in onze uitgebreide horeca.

Ontdek meer>>
STAP
2

Trainingsschema op maat

Met onze visie kijken wij altijd naar de persoon. Ieder lijf is anders, ieder leven is anders. Alles is bij ons flexibel aan te passen, mee te groeien met jouw wensen. Onze faciliteiten zijn zo veelzijdig, dat verschillende manieren van trainen mogelijk zijn.

Ontdek meer>>
STAP
3

Coaching en bijsturing

Progressie is voor ons erg belangrijk. Wij maken sporten en gezond leven onmisbaar in jou leven. Daarnaast zijn we gemakkelijk en altijd persoonlijk te benaderen via app, telefoon en mail.

Ontdek meer>>

Coaches

Specialisten op het gebied van training, dat zijn de trainers van TREE11.

De trainers bij TREE11 zijn goed opgeleid, hebben veelal een medische achtergrond en hebben allen hun eigen specialisaties. Het team heeft zeer veel ervaring ophet gebied van trainen. Ondanks deze kennis blijven zij gedreven en ambitieus.

Arjan Baron

Eigenaar & Trainer

Afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding en oprichter van TREE11, ambitieuze trainer die het beste in anderen naar bovenhaalt.

lees meer >>

Atakan Tutum

Trainer en (kick)boksleraar

Iedere training het uiterste uit jezelf halen, ik ben gefascineerd van hoe ver je kunt komen met de juiste mindset. Hou van de grens op zoeken iedere training weer.

lees meer >>

Bas Koningsveld

Fysiotherapeut

Als afgestuurd fysiotherapeut onze specialist op het gebied van Small Group Medisch Fitness.

lees meer >>

Ivo Sour

Trainer & Headcoach

No nonsens trainer, door zijn jarenlange militaire ervaring als (sport) instructeur en eigen gym houder. Laat je elke training groeien en het uiterste uit jezelf halen. Specialisatie in functional training.

lees meer >>

Judie Lute

Trainer & Voedingsdeskundige

Als moeder van 4 kinderen weet ik hoe druk het leven kan zijn, maar ook hoe belangrijk het is om zelfvertrouwen te hebben en je sterk en fit te voelen. Alles moet in balans zijn. Ik hou niet van het extreme, maar dat alles kan als de balans daar maar is. Ons programma sluit daar perfect bij aan.

lees meer >>

Kevin de Goede

Trainer & Fysiotherapeut i.o.

Enthousiaste en ambitieuze trainer met medische achtergrond, gespecialiseerd in zelfverdedigingssporten en krachttraining.

lees meer >>

Luna van Egmond

Fysiotherapeut i.o.

Als afgestuurd fysiotherapeut onze specialist op het gebied van Small Group Medisch Fitness. Zelf veel bezig met tennis en fitness.

lees meer >>

Sieger Zijp

Trainer & Fysiotherapeut i.o.

Afgestudeerd fysiotherapeut gedreven in het begeleiden van mensen met blessures. Veelal betrokken bij de medisch fitnessgroepen en veel ervaring met mobilisaties, stretching en krachtraining.

lees meer >>
SLUITEN

Meld je aan En we nemen z.s.m. contact met je op!

Bedankt! Je aanmelding is verzonden, we zullen z.s.m. contact met je opnemen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen van je aanmelding.