Waarom kiezen voor personal training in Alkmaar

8
December
2022
3
MIN.
Deel dit bericht

Iedereen heeft er wel eens van gehoord, personal training. Maar wat houdt een personal training eigenlijk in?

Wat is personal training?

Personal training heeft het eigenlijk gelijk in de naam zitten als je het vertaald, persoonlijke training. In deze vorm van trainen werk je één op één samen met jouw trainer. Ook kan je personal training met zijn 2e doen. Een training duurt vaak 1 uur. In dit uur geeft de trainer jou alle instructies om te werken naar jouw doel!  

Voor wie is personal training

Ben je snel moe als je aan het traplopen bent, wil je spiermassa opbouwen, conditie verbeteren, afvallen, je lifestyle verbeteren of wil jij je gewoon fitter en energierijker voelen tijdens het dagelijks leven? Personal training is voor iedereen! Het maakt niet uit of je wilt beginnen met sporten of het al jaren doet. Dit komt omdat alle trainingen op maat voor jouw lichaam en doelen gemaakt zijn.

Mijn trainingsschema van internet voor in de sportschool

Wij horen het vaak “ik volg een trainingsschema van internet die goed moet zijn, maar ik zie weinig progressie”. Dit zal niet gebeuren tijdens personal training. Een schema is het best als deze op maat gemaakt is voor jouw lichaam. Een schema voor een beginnende sporter is nou eenmaal anders dan voor een gevorderde sporter. Een personal trainer zal daarnaast ook proberen jou elke training weer uit te dagen.

Persoonlijke begeleiding van A tot B

Je traject start bij een eerste gesprek. Want wat kom je hier eigenlijk doen en wat is jouw doel? Aan de hand hiervan kunnen wij beginnen. Tijdens de eerste trainingen wordt gekeken naar hoe je beweegt en hoe belastbaar je bent. Vanaf daar wordt elke week een training uitgewerkt door jouw coach. Het voordeel is dat jij niet meer hoeft na te denken wat je gaat doen als je naar de sportschool gaat. Alle progressie wordt bijgehouden om maximaal resultaat te behalen. 

TREE11: training Alkmaar op top niveau

TREE11 is de sportschool van Alkmaar, Bergen, Heiloo, Heerhugowaard en omstreken. In ons luxe centrum bieden wij onze trainingen aan. Wij beschikken over twee grote hallen, een fitness, yogazalen en groepsleszalen. Dit geeft ons alle ruimte om te trainen. Ook beschikken wij over een eigen fysiotherapie praktijk en begeleiden wij met voedingsdeskundige. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij naar jouw doelen kunnen werken met zowel trainingen, fysiotherapie, blessure en voeding.

Personal training met boksen

Wij bieden bij TREE11 ook boksen aan in de sportschool. Hier kan je ook personal training in krijgen. Wil jij nou kracht training doen en (kick)boksen? Dat kan ook! De helft van de tijd kracht training en de andere helft (kick)boks training of verdeel dit over jouw trainingen heen.

Wat kost een personal trainer

Personal training kost bij ons €60,- incl BTW. Bij een afname van 1x per week mag je gebruik maken van het gehele centrum. Het maakt ook niet uit of je wilt kracht trainen, kickboksen of een combinatie, alles is mogelijk! Wil je meer weten over ons centrum en alle tarieven, neem een kijkje op onze site of boek direct jouw gratis intake of proefles! Dit mag alleen maar ook in DUO-vorm.

Waarom een personal trainer?

Dus waarom een personal trainer? Maximale progressie bereiken, werken naar jouw idealen, trainingen op maat, persoonlijke begeleiding en niet meer na denken over wat jij moet doen in de sportschool. Personal training zonder ervaring? Dat kan dus zeker bij TREE11 in Alkmaar!

Tot snel!

 

Ontdek meer nieuws

GERELATEERD Nieuws

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.