Touch of Wild Muziekbingo

30
October
2022
4
MIN.
Deel dit bericht

Dit jaar was onze jaarlijkse muziekbingo nog wilder dan ooit!

Onze jaarlijkse muziek bingo

Elk jaar organiseert TREE11 samen met Victorie Plaza de jaarlijkse muziek bingo. Wat is er nou zo anders aan een muziekbingo in vergelijking met een normale bingo? Normaal krijgt iedereen een bingokaart met getallen erop, maar bij een muziekbingo staan hier allemaal muziek nummers op. In plaats van getallen die opgenoemd worden, hoor je nu nummers die je af moet kruizen. En deze nummers worden allemaal in elkaar gemixt door onze live DJ Gilton Franklin. Gegarandeerd een feestje dus!

Van crossfit naar danszaal

Waar normaal iedereen loopt te zweten staan ze nu te dansen! Dit evenement werd gehouden in onze eerste hal. In deze hal word normaal Crossfit, Small group, kickboks en personal training gegeven, maar deze dag hebben wij alles omgebouwd tot één grote dansvloer. De bar is naar binnen gereden, de matten zijn uitgerold, lichten zijn geïnstalleerd, rook machine staat aan en de DJ is er klaar voor. Waar je vanochtend was wezen sporten herken je bijna niet meer terug. 

Touch of WILD

Wij staan natuurlijk altijd al in het buiten thema, maar vandaag nog net iets meer. Het thema van dit feest was WILD. Hoe wild kom jij verkleed? Iedereen zag er fantastisch uit met allemaal wel een Touch of WILD. Panters, ijsberen, holbewoners, nijlpaarden, de flintstones en nog veel meer die binnen kwamen. Wat was het geweldig om te zien hoe leuk iedereen verkleed kwam. Bij binnenkomst allemaal op de foto met onze giraffe en daarna feesten met de tijgers onder de boom. En des te langer de avond duurde des te wilder iedereen ook werd.

Wij zijn allemaal winnaars

Een bingo zou een bingo niet zijn zonder prijzen. Iedereen die super fanatiek meespeelde met de bingo. Het werd zo spannend dat er nummers verkeerd werden aangekruist wat zorgde voor valse bingo’s. Dit jaar hadden wij weer mooie prijzen waarvan de hoofdprijs een nachtje weg! Alle winnaars nogmaals gefeliciteerd!

Na de bingo is het nog niet klaar

De bingo is afgelopen maar het feest nog niet. De after party van de bingo gaat natuurlijk gewoon door.  Nu iedereen in de stemming is kunnen wij dat niet stoppen natuurlijk. De DJ die door speelt, drankjes en cocktails bij de bar, sta tafels aan de kant en feesten! Jullie gingen helemaal los en de sfeer zat er echt goed in. Wij wisten niet dat iedereen zulke goede dance moves had. 

Nog steeds aan het nagenieten

Ook na de bingo kunnen wij nog nagenieten. Deze editie werd gefotografeerd door feest fotograaf Mijs visser, en werden video’s gemaakt door DayDreamFilms. Check hier de foto’s https://www.facebook.com/media/set/?set=a.577335734309882&type=3. En kijk de after movie hieronder!

Wil jij er volgende keer bij zijn?

Kon jij er dit keer helaas niet bij zijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg onze social media. Wij houden je dan op de hoogte en je mist nooit meer het laatste nieuws!

Ontdek meer nieuws

GERELATEERD Nieuws

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.