Het idee en de start van TREE11

12
October
2022
3
MIN.
Deel dit bericht

Mede door de corona regels is het idee ontstaan

Wij weten het natuurlijk allemaal nog, 2019 de start van de corona pandemie. Dit heeft ons allemaal stil laten staan. Echter dit heeft ons ook aan het denken gezet. Het begon allemaal in Alkmaar bij Victorie Plaza, waar de oprichter (Arjan Baron) van TREE11 werkte met zijn personal training bedrijf Fitja.

Door de corona regels moest tijdens het sporten 1,5 meter afstand gehouden worden. Victorie Plaza wilde alle lessen door zetten met zoveel mensen als mogelijk was. Dit was niet te behalen in de reguliere zalen. Alle lessen, zoals spinning, bodypump, kickfun, steps en nog veel meer werden verplaatst naar de tennishal.  

Het idee

Victorie Plaza had vier tennisbanen. Doordat er overlast ontstond tussen de groepslessen en de tennis, heeft Victorie Plaza samen met Tuin b.v. hier een muur tussen gebouwd. Dit bracht grote mogelijkheden met zich mee. Het idee was er ooit al, maar nu kon het werkelijkheid worden. Arjan had het idee, dat zodra de lessen weer in de zalen gegeven mochten worden, de hal om te bouwen naar wat wij nu kennen als TREE11. Een ruimte met nog meer mogelijkheden, boksen, functioneel trainen, fysiotherapie, meer luxe, nog groter aanbod bij het centrum en de juiste begeleiding voor iedereen op zijn of haar niveau.

Waar komt de naam TREE11 eigenlijk vandaan?

Ja, en dan nog een naam bedenken. Wat wordt de naam waar we komende jaren mee gaan lopen. Hoe sluit dit aan bij ons bedrijf? Wordt het een lastige naam? Is dit niet te standaard? Veel vragen die langs zijn gekomen tijdens het bedenken van de naam.

Na lang nadenken hebben wij het bedacht. We moeten terug naar de wortels. Niet denken aan ons einddoel, maar waar zijn we? Ons adres is Terborchlaan 311. Zie je het al? Drie is in het engels three wat lijkt op tree, oftwel boom. Dus Tree11.

Zullen we tot 3 uur s`nachts door schilderen?

De eerste hal is niet zomaar van de grond gekomen. Het idee was er, de hal is uitgewerkt, de indeling is gemaakt, trainingsmaterialen zijn besteld en het team is samen gesteld. Nu nog alles opbouwen….

Dit hebben wij natuurlijk niet alleen gedaan, hier hebben ….. …… . …. …. ons bij geholpen. Daarnaast hebben wij als team lange dagen gemaakt om alles spic en span te maken. De muur die was geplaatst, nee die was niet zwart toen die erin werd gezet. Deze hebben wij met het team helemaal zwart geverfd.

Zullen we tot 3 uur s`nachts door schilderen?

Schouders die er bijna van af vielen, zwarte kleding, stijgers van meters hoog verplaatsen, maar het is gelukt! Ook al liep dit vanwege de deadline soms uit tot in de vroege uurtjes.

Buiten zijn terwijl je binnen bent

De sfeer van TREE11 is er één die je moet ervaren. De grote schone open ruimte, gezellige mensen, het beste materiaal en natuurlijk de beste trainers. Weet je nog de eerste keer dat je binnenkwam? Je mond viel bijna open en je wist niet waar je moest kijken. Iets heel anders dan elke sportschool waar jij bent geweest. Want zeg nou zelf, heb jij ooit een sportschool gezien met een metershoge boom in het midden?

Wij willen een rustige open sfeer bieden voor iedereen die binnenkomt bij TREE11. De ruimte geven aan iedereen die bij ons komt trainen en met alle materialen en kennis zoveel mogelijk progressie door te laten trainen. Wij trainen zo functioneel mogelijk, dus zo natuurlijk mogelijk. Dit zal je dan ook overal in de hal terug vinden, zowel in de boom als de bergen en het meer op de muur.

De opening van TREE11

1 Januari 2021 was de officiële opening van TREE11! Dat zou het zijn... Door de nieuwe regels waren alle sportscholen weer genoodzaakt om te sluiten. Maar zodra alles weer open mocht, is TREE11 goed van start gegaan. Goedlopende lessen, enthousiasme reacties en direct het samen gevoel alsof iedereen hier al jaren rondloopt.

Wij zijn begonnen met personal training, small group, crossfit, HIIT, kickboks, yoga, fysiotherapie, medisch fitness, en voeding. Wij zijn van plan komende jaren nog veel meer aan te bieden om te zorgen dat jij jouw doelen kan behalen op één plek!

Gratis proefles of komen kijken?

Ben jij enthousiast geworden over TREE11 en wil jij een keer de sfeer ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proefles of intake en wij nemen contact met je op. Heb je nog meer vragen, kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op.

Tot snel bij TREE11!

Ontdek meer nieuws

GERELATEERD Nieuws

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.