LESROOSTER

Tree11 Voeding

Fitter, slanker of sterker met een persoonlijk voedingsplan

Ruim 10 jaar ervaring

Meld je aan voor een intake.

Onze Aanpak

Klaar om eindelijk resultaat te zien? Wij maken het meetbaar en zichtbaar met een op maat gemaakt plan.

Wil je afvallen of aankomen? TREE11 helpt je door middel van weeklijsten. Hierop staat wat je mag eten, per dag én per maaltijd. Met de handige boodschappenlijsten en recepten maak je de lekkerste gerechten.

Beweeg je veel of weinig? Kies je het natuurlijke, vegetarische, vegan of paleo plan? Heb je diabetes, lactose-intolerantie of een glutenallergie? TREE11 kijkt samen met jou wat het beste bij je past.

Je ideale gewicht bereiken samen met TREE11? Maak snel een vrijblijvende afspraak voor een intake. Vanaf begin 2021 is TREE11 een feit en gaan we met ruim 15 coaches aan de slag. Echt alles onder 1 dak rondom gezondheid en fitness.

8 weken Fitplan

+

8 weken Fitplan + Tree11 Zilver

+

Aanbod

8 weken Fitplan

Ook weer lekker in je vel zitten? In 8 weken gaan wij samen voor resultaat, ontdek nu hoe!

Je wilt van die extra kilo’s afkomen, weer terug naar je streefgewicht, je energieker voelen, beter op je eten letten, gewoon goed in jevel zitten en je fit voelen. Maar zelf lukt het je niet... frustrerend toch?

Hoe zou je het vinden als een voedingscoach samen met jou aan de slag gaat? Wekelijks meten en wegen, een plan helemaal persoonlijk en op maat gemaakt. Dat kan bij TREE11.

Aanbod

8 weKen Fitplan + Tree11 Zilver

Wil je er óók bij trainen? In 8 weken gaan wij samen voor resultaat via een voeding en trainingsprikkel.

Gedurende het 8 weken plan word je zowel begeleid op het gebied van voeding als training. Het plan wordt samengesteld en je lidmaatschap voor het trainen is een feit. Je krijgt een op maat gemaakt voeding en trainingsplan.

Zo is resultaat gegarandeerd!

Success In 3 Stappen

In 3 stappen naar resultaat. Resultaat in lijn met jouw persoonlijke doelen.

Met het TREE11 Fitplan ga je gezond eten en bewegen. Geen crashdiëten, tijdelijke trainingspieken, supplementen of maaltijdvervangers, maar slimme aanpassingen in je levensstijl.

Het TREE11 Fitplan duurt 8 weken en bestaat uit 3 onderdelen:

STAP
1

Gratis intake

Alles wat wij doen is persoonlijk en op maat. Daarom starten wij ieder traject met een intake. TREE11 maakt een voedingsplan op basis van je activiteiten zoals werk en sport, je lengte, leeftijd en vetpercentage. Het Fitplan is volledig afgestemd op jouw doelstelling.

Ontdek meer>>
STAP
2

Voedings- en/of trainingsplan op maat

Afvallen, aankomen in spiermassa, spieruithoudingsvermogen, conditioneel of sterker worden? Wat heb jij nodig? Een voedingsplan is volledig op maat gemaakt en houdt dus rekening met al jouw voorkeuren en wensen. Doordat je lekker en verantwoord eet, zal je geen honger hebben, daarom is dit makkelijk vol te houden. Een trainingsplan op maat samengesteld door je vaste trainer met oefeningen die passen bij jouw doelen.

Ontdek meer>>
STAP
3

Motivatie

Volg je het Fitplan, dan heb je iedere week een afspraak op onze locatie in Alkmaar om te wegen en je voeding te Motivatiebespreken met je voedingscoach. Er is altijd gemakkelijk contact mogelijk via mail, app of telefoon. Daarnaast zijn er de gezamenlijke trainingen... Tree11 is jouw stok achter de deur!

Ontdek meer>>

Mogelijkheid tot vergoeding

Het 8 weken Fitplan cvan TREE11 wordt gedeeltelijk/volledig vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vraag ons voor meer informatie omtrent de verzekering! Zo is starten met ons Fitplan wel heel voordelig!

Voedingsdeskundigen

Experts op het gebied van voeding en een gezonde levensstijl.

Jou het beste bieden op het gebied van voeding. Dat is het doel van TREE11 Iedereen kan een training verzorgen of eetschema bedenken, maar TREE11 maakt voor jou een duidelijk plan op maat.

Hoe zit jij in elkaar en wat is je doel? Samen met TREE11 behaal je het maximale resultaat. Duurzaam resultaat, transparant en haalbaar.

Wanneer zullen we beginnen? Gratis direct een intake plannen.

Judie Lute

Trainer & Voedingsdeskundige

Als moeder van 4 kinderen weet ik hoe druk het leven kan zijn, maar ook hoe belangrijk het is om zelfvertrouwen te hebben en je sterk en fit te voelen. Alles moet in balans zijn. Ik hou niet van het extreme, maar dat alles kan als de balans daar maar is. Ons programma sluit daar perfect bij aan.

lees meer >>

Mirthe Gooijer

Diëtiste

Afgestuurd diëtiste en heeft een passie voor het vinden van de juiste aanpak. Kijkt altijd goed naar wensen en situatie van de klant. Gepassioneerd en met een brede kennis vanuit verschillende opleidingen omtrent voeding.

lees meer >>

Zippora Petter

Voedingsdeskundige

Afgestudeerd gewichtsconsulente en al jarenlang ervaring op het gebied van voeding. Gespecialiseerd in het meten en begeleiden van mensen met diabetes en obesitas. Hier verschillende opleidingen voor gevolgd.

lees meer >>
SLUITEN

Meld je aan En we nemen z.s.m. contact met je op!

Bedankt! Je aanmelding is verzonden, we zullen z.s.m. contact met je opnemen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen van je aanmelding.