Voedingsdeskundige

Zippora Petter

Mijn naam is Zippora Petter. Ik ben 49 jaar en moeder. Bij TREE11 ben ik voedingsconsulent. Ik doe dit in een team waarin wij allemaal bezig zijn met ons blijven ontwikkelen. Dit motiveert mij om nog beter te worden in mijn vak.

Mijn hele leven ben ik al met sport bezig. Ik speel badminton en tennis, ik ski, doe aan atletiek, en loop hard. Bedenk een sport en ik heb het vast gedaan. Vanuit die passie ben ik vanaf 2002 in de fitnessbranche terechtgekomen. Daar heb ik een jarenlange ervaring opgebouwd in het begeleiden en trainen van mensen. Ik ben destijds begonnen bij het toenmalige Goedeveld Sports, en nu nog steeds verbonden aan Victorie Plaza.

Ik vind het een uitdaging om met mensen te werken en dan vooral om met hen te bewegen op een manier die het beste bij hen past en deze te integreren in hun dagelijks leven. Ik heb recentelijk mijn expertisegebied uitgebreid met voedingsadvies. Voeding is namelijk nog belangrijker dan beweging bij het behalen van gewichtsverlies. Zeker vanwege de haalbaarheid in combinatie met discipline. Mijn ervaring als moeder leert mij dat dit niet altijd even makkelijk is, maar ik kan degene zijn die je begeleidt naar jouw doelstellingen.

Ik hoop je snel in ons mooie centrum te mogen verwelkomen.

De familie van TREE11

Andere Teamleden

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.