Trainer

Thijs van Tongeren

Mijn naam is Thijs van Tongeren (30) en ik zal voornamelijk strength & conditioning lessen Personal Training en Small group geven.

Mijn jeugd

Ik ben opgegroeid in de Zaanstreek waar ik lang heb gewoond. Nu woon ik al ruim 6 jaar in de binnenstad van Alkmaar en ik ben niet van plan hier snel te vertrekken. Al van kleins af aan ben ik gek op verschillende sporten. Ik heb jarenlang gevoetbald en drukte rond mijn 20ste jaar graag wat kilo's weg op de fitnessapparaten in de sportschool. Daarnaast doe ik sinds mijn jeugd aan golfsurfen en snowboarden.

Opleidingen

Na de sportopleiding CIOS ben ik ALO gaan doen en ben ik ook gymdocent geworden. Tevens heb ik ook de diploma functioneel trainen Level 1 gehaald. Na wat ervaringen in crossfit met wat vrienden ben ik verliefd geworden op de sport en het functionele trainen. Functioneel trainen is een fundament voor iedereen en vele sporten. Het vormt een basis om je sterker en fit te voelen en de obstakels in het dagelijkse leven zo goed mogelijk aan te kunnen.

Ik ben erg enthousiast over TREE11 en ik ben onwijs blij dat ik deel uit mag maken van dit toffe team en deze prachtige plek. Wil je meer weten? Kom naar de les!

De familie van TREE11

Andere Teamleden

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.