Trainer

Niels de Vries

Ik ben Niels de Vries, 21 jaar oud en ik kom uit Heerhugowaard. Bij TREE11 kun je mij vinden bij het kinderkickboksen en ik zal invallen bij verschillende lessen. Naast de fysieke bezigheden ben ik ook deel van het social media team van TREE11 als vormgever van de media. Buiten TREE11 vind jij mij het meest van de tijd bij Victorie Plaza als fitnessinstructeur en groepslesinstructeur.

Passie voor de sport

Passie voor sport is er bij mij altijd al geweest. Nadat ik mijn zwemdiploma`s had behaald stond mijn volgende sport al op de planning: karate. Ik heb jarenlang intensief karate getraind en hierbij ook mijn zwarte band behaald. Een paar jaar geleden ben ik begonnen in de fitness en heb hier mijn passie in gevonden. Naast fitness heb ik crossfit helemaal ontdekt en kan ik geen dag zonder crossfiets voorstellen.

Studie

Na mijn middelbare school ben ik de studie Sport en Bewegingscoördinator gaan volgen. Na het behalen van mijn Sport en Bewegingscoördinator ben ik verschillende trainingen gaan volgen voor zowel groepslessen als vormgeving. Mijn doel is om het beste uit iedereen te halen. Ik hoop je daarom ook snel te zien bij TREE11 en Victorie Plaza.

Ik hoop jou of je kinderen snel te mogen verwelkomen in het mooie centrum.

De familie van TREE11

Andere Teamleden

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.