Voedingsdeskundige

Mirthe Gooijer

Plezier hebben tijdens de training vind ik erg belangrijk en probeer ik met mijn enthousiasme en humor elke training intensief maar ook gezellig te maken.

Ik ben Mirthe Gooijer (26) en woon in Alkmaar. Ik werk als fitness-instructrice bij Victorie Plaza en als diëtiste bij TREE11. Deze combinatie vind ik erg leuk, omdat ik mensen bewust wil maken van het feit dat bewegen, maar ook voeding belangrijk is voor een gezonde lifestyle.

Opleidingen

Na mijn topsportcarrière als schaatsster, heb ik de MBO-opleiding CIOS sport, gezondheid en vrijetijdsmanagement succesvol afgerond. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de HBO-opleiding Voeding en Diëtiek én heb ik tijdens deze opleiding mijn NSCA personal trainer diploma behaald.

Mijn werkwijze

Als oud topsportster heb ik trainen altijd leuk gevonden en weet ik als geen ander dat je met volwaardige voeding en de juiste training het beste resultaat behaalt. Daarnaast vind ik plezier hebben tijdens de training erg belangrijk en probeer ik met mijn enthousiasme en humor elke training intensief maar ook gezellig te maken

Ik hoop je snel tegen te komen in ons mooie centrum.

De familie van TREE11

Andere Teamleden

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.