Trainer & Fysiotherapeut

Kevin de Goede

Mijn naam is kevin en ik ben 26 jaar oud. Je kunt mij tegenkomen bij verschillende lessen, zoals de kickboks, crossfit en small group lessen. Daarnaast kun je me zien rondlopen als personal trainer én fysiotherapeut. Mijn passie voor sporten is begonnen toen ik als zesjarige de sport karate ging beoefenen. In de jaren erna ben ik mijn passie uit gaan breiden met kickboks, grappling, fitness en Crossfit..

Ik ben bij Victorie Plaza begonnen als stagiair in de fitness. Na mijn stage heb ik hier een baan aangeboden gekregen voor de fitness en groepslessen. Uiteindelijk heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen als Personal Trainer. Ik merkte dat ik na het behalen van mijn diploma in Sport en Bewegen nog niet klaar was en ben verder gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam voor fysiotherapeut. TREE11 geeft mij de mogelijkheid om trainingen te geven en mijn beroep als fysiotherapeut te combineren binnen één bedrijf.

Sporten is een passie die ik graag met andere mensen deel en daarom hoop ik jou ook snel te zien ons mooie bedrijf TREE11.

De familie van TREE11

Andere Teamleden

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.