Trainer & Voedingsdeskundige

Judie Lute

Ik ben Judie, 38 jaar en woon samen met Arjan in Bergen. Ooit begon ik mijn loopbaan als kapster. Maar stilstaan op één plek… daar werd ik niet gelukkig van. Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen op het gebied van sport, bewegen, diëtiek en gezonde voeding. Dat paste veel beter bij me. Inmiddels geef ik al jaren sportles en begeleid ik mensen op het gebied van voeding. Dat kan zijn om af te vallen, of aan te komen maar vooral om je gewoon fit en gezond te voelen.

Ik weet als geen ander hoe druk het gezinsleven kan zijn. Ik ben moeder van vier kinderen in de leeftijd van 1 tot 12 jaar. Dat het dan moeilijk is om tijd voor jezelf in te plannen, herken ik helemaal. Maar als je zelf lekker in je lijf én in je hoofd zit, wordt alles een stukje makkelijker en leuker. Geloof me, ik spreek uit ervaring.

Voor mij draait het allemaal om de juiste balans. Sporten, voeding, bewegen maar zéker ook ontspannen. Daar hoort dan dus ook soms een lekker etentje en een goed glas wijn bij.

Samen met mijn lieve vriend Arjan werken wij aan deze droom. Onze kwaliteiten en talenten bundelen en op die manier het beste uit iedere klant halen, is waar ik het voor doe. Ik vind het belangrijk om iedereen de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft om zich fitter en lekkerder te voelen. Ik gun het iedereen dat ze de drukke dagen die we soms hebben, net zo blij en in balans doorkomen als wij dat doen.

De familie van TREE11

Andere Teamleden

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.