Hoofdtrainer

Ivo Sour

Het maximale uit jezelf en anderen te halen en de fitste versie van jezelf te zijn ongeacht je achtergrond of leeftijd.

Ik ben Ivo Coach & (hoofdtrainer) bij TREE11. Ik ben 35 jaar en geboren en getogen in Zuid-Limburg. Heel mijn leven ben ik al fanatiek bezig met sport en alles wat daarmee te maken heeft.

Landmacht

Op mijn 17e heb ik de stap naar de landmacht gemaakt, waar ik met trots 15 jaar heb gediend. Ik heb hier de mogelijkheid gekregen om de CIOS af te ronden wat mij veel mogelijkheden heeft geboden in mijn tijd bij de landmacht en daarna. In deze periode ben ik drie keer op missie geweest naar Afghanistan en Irak.

Crossfit

Na 15 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb samen met twee andere vrienden een eigen crossfit-box gerund in Amsterdam Noord. Ook ben ik trainer en coach geweest bij crossfit Amsterdam en gaf Personal Training op diverse plekken.

Genieten van het leven wil ik combineren met Crossfit. Ik vind het belangrijk om het maximale uit jezelf en anderen te halen en de fitste versie van jezelf te zijn ongeacht je achtergrond of leeftijd. Mensen hierin begeleiden, enthousiast maken én laten inzien dat elke kleine verandering een stap in de goede richting is, motiveert mij om dit werk te doen.

De familie van TREE11

Andere Teamleden

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.