Fysiotherapeut

Bas Koningsveld

Ik ben Bas Koningsveld en ik zal een grote rol spelen binnen het fysiotherapie team van TREE11.

Ik ben mijn hele leven al gefascineerd door het ‘menselijk bewegen’. Mijn eerste kennismaking met sport en bewegen was in het basketballen, dit heb ik lange tijd met veel passie gedaan. Door het basketballen ben ik ook in contact gekomen met andere trainingsvormen en sporten waardoor ik zeker wist dat ik hier meer mee wilde gaan doen.

Mensen in beweging krijgen, staat voor mij centraal. Daarom ben ik erg blij dat ik het team van TREE11 mag versterken als Fysiotherapeut. Ik heb al veel ervaring opgedaan en hoop mijn kennis mee te kunnen nemen naar dit prachtige centrum.

Ik help mensen graag om weer grip te krijgen op hun gezondheid en/of klacht zodat ze ook weer hun sport en hun activiteiten kunnen uitvoeren.

De mensen die mij kennen weten dat ik erg leergierig ben en een sterk onderzoekend vermogen heb, deze kennis deel ik graag met anderen. Dit hoop ik dan ook bij TREE11 te kunnen doen om zo, samen met dit team wat unieks neer te zetten. Jullie zullen mij dus vaak zien bij TREE11 en zal ik altijd klaar staan om je vragen te beantwoorden en je te helpen.

De familie van TREE11

Andere Teamleden

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.