Over ons

Ons verhaal

Hoe is het idee van TREE11 ontstaan?

Ten tijde van de lockdown, toen alle sportscholen dicht moesten, wilden wij niets liever dan onze leden hun verdiende ontspanning, training en uitlaadklep blijven bieden. Daarom organiseerden wij onze trainingen buiten. We, en jullie, stonden er in weer en wind, regen, zon zelfs in de sneeuw. Hoewel het voorvelen van jullie heerlijk was om in de buitenlucht en tussen de bomen te sporten, voor ons materiaal was het minder gunstig. Dat was één van de redenen waarom deze buitentrainingen niet op deze manier voortgezet konden worden. Deze periode viel samen met het moment waarop we TREE11 aan het ontwikkelen waren. Zo rees de vraag: ‘Waarom de natuur niet naar binnen halen?’ Vandaar onze prominente boom, gemaakt door Peter van Son Interieurobjecten, in het midden van de gym, de houtkleuren en de bergen op de wand.

Waarom hebben we deze naam gekozen?

Ook de naam TREE11 is niet zomaar uit de lucht komen vallen. De oorspronkelijke inspiratie voor de naam van onze sportschool is een combinatie tussen het natuurthema dat we opvoeren én het adres van de sportschool. Terborchlaan 311 – t(h)ree eleven. De naam TREE11 is zo een knipoog naar zowel de boom als het huisnummer.

Waarom onze slogan?

‘GROW STRONG TOGETHER’ samen willen groeien, op allerlei manieren. Door elkaar te helpen, uit te dagen, te sturen en te supporten. Niet alleen samen met de trainers maar ook met je sportmaatjes. Binnen TREE11 werken verschillende disciplines samen zoals; Fysiotherapeuten, (Personal) Trainers, en voedingsadviseurs. Door de samenwerking tussen deze verschillende expertises bereiken we, allemaal gezamenlijk onze doelen én de beste resultaten.

Voor wie zijn wij een sportschool?

Wij zijn een sportschool voor iedereen. We vinden het enorm belangrijk dat iedereen die hier traint zich thuis én welkom voelt. We zijn de sportschool voor iedereen die net begint met trainen, voor iedereen die het trainen na een lange periode van rust weer op wil pakken, voor iedereen die al jarenlang fanatiek aan het trainen is. We zijn de sportschool voor jong én oud, voor iedereen die af wil vallen en voor iedereen die aan wil komen. Voor iedereen die sport om te ontspannen en voor iedereen die spiermassa wil kweken. Kom binnen, drink een kop koffie en ervaar voor jezelf waarom iedereen die hier traint nooit meer ergens ander heen gaat.

Enthousiaste sport professionals

Ontdek ons team

Er wordt met veel plezier getraind, maar er wordt zeker met net zoveel plezier gewerkt bij TREE11. Ons team van trainers groeit gestaag, maar we zijn selectief in onze keuze. Kwaliteit staat bij ons voorop en we werken alleen met de beste uit het vak. Veel van onze trainers hebben een medische achtergrond en jarenlange ervaring in de lessen die zij aanbieden.

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.