Jaja, het eerste lid van TREE11 was ik.

12
October
2022
4
MIN.
Deel dit bericht

Misschien heb je me al gezien in de boks- of crossfit lessen die ik volg. Dit is meteen één van de punten wat onze sportschool zo leuk maakt, de grote verscheidenheid aan lessen. Doordat de lessen elke week anders zijn, merk ik dat ik sterker, flexibeler, sneller ben en een beter uithoudingsvermogen krijg. Er is genoeg keuze voor iedereen

Belangrijk voor de lessen zijn de trainers. Stuk voor stuk hebben de trainers hun kwaliteiten en kunnen ze je op een andere manier helpen om beter te worden of om dat te behalen wat je de vorige keer nog niet lukte. Of er nou hulp wordt geboden vanuit de fysiotherapie kant, fitness achtergrond of die van een gymdocent, alle hulp is gemeend en met de beste bedoelingen. Namelijk om jou beter te maken dan je was.

Naast de hulp beschouw ik de trainers als meer dan trainers. Je kan altijd een gezellig praatje met ze maken en ze zijn ook zeer geïnteresseerd als je met nieuwe methodes komt die wellicht interessant zijn voor TREE11. Dit maakt dat je een unieke sfeer creëert in een sportschool. Een sfeer waarin iedereen welkom is en er altijd ruimte is voor vragen. Waarin iedereen zich tot de beste versie van zichzelf kan én mag ontwikkelen. Hoe leuk is het dat er af en toe een muziek bingo georganiseerd wordt en dat er nog prijzen te winnen zijn ook. Denk aan Personal Training, yoga lessen of zelfs een weekendje weg.

Dan kan ik niet anders dan de leden ook benoemen. Als je een les volgt is het niet ieder voor zich, maar helpen we elkaar om het hoogste niveau uit elkaar te halen. TREE11 heeft dan wel trainers en leden maar dit is beter te omschrijven als een familie en ik ben trots hierbij te mogen horen.

Ontdek meer nieuws

GERELATEERD Nieuws

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.