Fundamentals, dé starterscursus voor CrossFit in Alkmaar

30
November
2022
3
MIN.
Deel dit bericht

Speciaal voor CrossFit beginners hebben bij de fundamentals bij TREE11 in Alkmaar opgezet. Tijdens deze starterscursus leggen we de basis van functioneel trainen uit.

Fitter en sterker in het dagelijks leven.

Vind jij je boodschappen tassen ook zo zwaar om naar huis te tillen of merk je dat de trap oplopen tijdens de verbouwing veel energie kost? Je sport twee keer in de week, maar merkt weinig verschil in het dagelijks leven. Je traint waarschijnlijk oefeningen waarbij je specifieke spiergroepen nodig hebt. In het dagelijks leven gebruik je je spieren op een manier dat ze moeten samenwerken om de beweging te kunnen uitvoeren.  Dit is moeilijk met apparaten na te bootsen en  merk je daarom deze fitheid minder. 

Wat is crossfit?

Het is een combinatie van gewichtheffen, gymnastiek, powerliften, atletiek en strongman. De filosofie achter CrossFit is om je niet te richten op één onderdeel, omdat dit eenzijdige fysieke ontwikkeling oplevert. Want met veelzijdig ontwikkeling, kom je op alle vlakken goed uit de voeten en boek je de meeste progressie.

Waarom de fundamentals?

CrossFit is een complexe sport met veel verschillende oefeningen. Wij als TREE11 vinden het belangrijk dat onze leden veilig kunnen deelnemen aan de lessen. Wil je beginnen met CrossFit, dan zijn de fundamentals voor jou. We bespreken schoeisel, kleding, onze normen en waarden en nemen alle technieken door zodat je veilig kunt meedoen met onze lessen.

TREE11 jouw CrossFit box?

Bij ons sport iedereen op zijn of haar eigen niveau. We hebben hoogopgeleide trainers, trainen in kleine groepen en hebben veel ruimte om iedereen te kunnen ontvangen.

CrossFit zonder ervaring? Geen probleem, plan je gratis proefles in en kom erachter dat TREE11 de CrossFit box van omgeving Alkmaar, Bergen en Heiloo voor jou is!

Ontdek meer nieuws

GERELATEERD Nieuws

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.