Sporten voor het goede doel

27
May
2023
2
MIN.
Deel dit bericht

TREE11 organiseert jaarlijks een sportevenement om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar worden verschillende sportactiviteiten georganiseerd op 27 mei 2023, waarvoor je slechts 10 euro betaalt om deel te nemen. Van een yoga workshop tot een twee uur durende challenge tijdens de Victorie Ride of Bodypump, er is voor elk wat wils en alle niveaus zijn welkom. Het maakt niet uit hoe goed je bent in sporten, want deze dag draait om samenzijn en plezier maken terwijl we geld inzamelen voor het goede doel.

Op de dag van het evenement zullen we gezamenlijk afsluiten met een lunch om 12:00 uur, waarbij we het opgehaalde geld overhandigen aan de vrijwilligers van Humanitas Kindervakantieweken. Deze zomerkampen bieden kinderen tussen de 6 en 18 jaar oud, die om verschillende redenen niet op vakantie kunnen gaan, de kans om een leuke en ontspannen vakantie te beleven. De vakanties worden georganiseerd op verschillende locaties in Nederland en bieden een gevarieerd programma met activiteiten zoals zwemmen, sporten, creatief bezig zijn en uitstapjes maken. Het doel is om kinderen een onvergetelijke ervaring te bieden en hun zelfvertrouwen en zelfstandigheid te vergroten.

Dus wil jij bijdragen aan het goede doel en genieten van een gezellige dag vol sportieve activiteiten, meld je dan aan via de link en doe mee.
https://doesgoed.nl/evenementen/tree11-doesgoed-challenge

Ontdek meer nieuws

GERELATEERD Nieuws

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.