Lesrooster

Victorie Plaza

Inclusief toegang tot alle lessen van Victorie Plaza

Als lid van Tree11 heb je toegang tot alle lessen van Victorie Plaza, inclusief vrij trainen in de fitness.

Zumba

Zumba betekent letterlijk ‘snel bewegen en lol hebben’. En dat klopt helemaal. Het is een aantrekkelijke intervaltraining (aerobic en fitness), afgewisseld met korte danscombinaties. De bewegingen zijn opgebouwd uit diverse latin-danspassen zoals salsa, merengue, samba, cumbia en reggaeton. Op een leuke manier werk je aan je conditie. Want je verbrandt vet en brengt je lichaam in vorm. Door de warme klanken, opzwepende ritmes en jouw swingende heupen vergeet je gewoon dat je met een workout bezig bent! Bij Zumba zijn er geen moeilijke choreografieën en je hebt geen danspartner nodig. Dus iedereen, jong of oud, kan meteen deelnemen!

Lees Meer over deze Victorie Plaza Les

The Booty Workout

De booty workout is een interactieve en intensieve groepsles. Het is een gezamenlijke workout die zich volledig focust op de beengroep, waarbij de nadruk voornamelijk ligt op de bilspieren. Deze gezellige workout wordt gegeven met swingende muziek onder begeleiding van energieke instructeurs. Een combinatie van kracht en conditie zorgt ervoor dat jij het maximale uit je training kan halen. Met elke twee maanden een nieuwe playlist en nieuwe oefeningen zorgen wij keer op keer voor een workout waar je warm van wordt!

Lees Meer over deze Victorie Plaza Les

Stretch & Relax

De naam zegt het al, stretchen en relaxen. Tijdens deze les ga jij een heel uur lang werken om je spieren op rek te brengen en dit te verbeteren. Het doel van rekken is dat je lichaam flexibel blijft wat lijdt tot een gezonder lichaam en minder blessure. Na deze les voel jij je gelijk ontspannen. Stretch & relax is perfect om te combineren met jouw krachttraining.

Lees Meer over deze Victorie Plaza Les

Steps & Shape

Step aerobics is al tijden een populaire sport. Op de maat van de muziek rondom je step een choreografie opbouwen. Deze les heeft energierijke muziek waardoor je alles wilt geven wat je kan. Deze les is voor jong en oud! Doordat je de hoogte van de step kan afstellen kan je op elk niveau mee doen Bij deze les ga je niet alleen maar steps doen, maar ook werken aan je kracht. De helft van de tijd ga je steppen en de andere helft ga je werken aan kracht oefeningen op de maat van de muziek. De perfecte combinatie om je conditie op te bouwen en werken aan kracht. Een workout voor je volledige lichaam waarbij iedereen kan werken op zijn/haar niveau!

Lees Meer over deze Victorie Plaza Les

Steps

Step aerobics is al tijden een populaire sport. Op de maat van de muziek rondom je step een choreografie opbouwen. Deze les heeft energierijke muziek, waardoor je alles wilt geven wat je kan. Deze les is voor jong en oud! Doordat je de hoogte van de step kan afstellen kan je op elk niveau mee doen. Je vraagt bij deze workout niet het uiterste van je lichaam en conditie wat ervoor zorgt dat je precies in de juiste trainingsprikkel zit om veel calorieën te verbranden!

Lees Meer over deze Victorie Plaza Les

Spinning

Spinning is de perfecte sport voor conditie verbetering, vetverbranding en plezier! Tijdens deze les zit jij op een fiets die je in weerstand kan verstellen. Tijdens de les van 55 min werk jij op snelheid, kracht en ritme door op verschillende manieren op de fiets te zitten en staan. Dit allemaal onder begeleiding van een goed opgeleide spinning instructeur.

Lees Meer over deze Victorie Plaza Les

Les Mills Grit

LES MILLS GRIT™ Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

Lees Meer over deze Victorie Plaza Les

Les Mills Bodyjam

BODYJAM™ bestaat uit een geweldige mix van muziek, cultuur en dans. Het is cardio fun op zijn best voor iedereen die graag danst en beweegt. BODYJAM bestaat uit: Dance, Hip Hop, Drum ‘n’ Bass en Trap. Het programma is opgebouwd uit blokken en elke fase eindigt met een complete dans waarbij je helemaal uit je dan kunt gaan. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek.

Lees Meer over deze Victorie Plaza Les

Les Mills Bodybalance

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

Lees Meer over deze Victorie Plaza Les

Les Mills Bodypump

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Lees Meer over deze Victorie Plaza Les

Hot 60 freestyle

Hot 60 Freestyle wordt gegeven met dezelfde temperatuur als onze Hot Yoga, rond 40 graden. Wat de Freestyle les van de andere Hot Yogalessen onderscheidt, is dat tijdens deze les niet de opeenvolgende houdingen aan worden gehouden, zoals u bij de Hot Yoga gewend bent. Iedere les is anders!

Lees Meer over deze Victorie Plaza Les
Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.