LESROOSTER

Tree11 Fysiotherapie

zorg op maat

allerlei soorten therapie om je snel beter te voelen.

Meld je aan voor een intake.

Onze aanpak

Je wilt je snel beter voelen. Je wilt dat de pijn verdwijnt. En dat je klacht niet terugkomt.

Voor elke klacht hebben wij een gespecialiseerde fysiotherapeut in huis. Je krijgt een behandeling die past bij je klacht én bij jou.

Bij TREE11 zitten check-ups binnen je abonnement. We zijn een gym die training & zorg combineert. Wij geloven in het actief aanpakken van een klacht gecombineerd met een bijpassende training.

Revalideren

+

Oefentherapie

+

Myofasciale- en triggerpoint therapie

+

Medical Taping

+

Medisch fitness

+

Onze Behandelingen

Revalideren

Revalideren van een sportblessure of revalideren na een operatieve ingreep? Ons team van zal in samenspraak met jouen een eventuele specialist een revalidatieplan maken, voor een optimale revalidatie.

Onze Behandelingen

Oefentherapie

Oefentherapie kan helpen bij het herstellen van functies of verminderen van pijn bij klachten en/of aandoeningen.Oefentherapie bij TREE11 wordt breed ingezet bij mobiliteit-, duur-, kracht-, plyometrisch- en functioneel trainen.

Onze Behandelingen

Myofasciale- en triggerpoint therapie

Myofasciale therapie behandeld zowel de triggerpoints alsmede de verharding van het bindweefsel. Alle onderhuids gelegen structuren zijn allemaal verbonden met elkaar door bindweefsel. Bindweefsel vangt tot wel40% van de spierkracht op. Met myofasciale release technieken, zal hierin meerbewegingsvrijheid worden gegeven. Triggerpoints zijn specifieke punten in een spier die uitstralende klachten geven en kunnen door de Fysiotherapeut behandeld worden aan de hand van dry needling, triggerpoint massage en of zelfmassage

Onze Behandelingen

Medical Taping

Deze tape wordt vooral toegepast bij sportblessures en eventueel als hulpmiddel bij houdingcorrecties. De tape heeft dezelfde elastische eigenschappen als de huid wat hem onderscheidt van andere vormen van tapen.

Onze Behandelingen

Medisch fitness

Gericht sporten onder begeleiding van eenfysiotherapeut met als doel om weer fitter te worden, revalidatie van een(langdurige) blessure of aandoening. Het optimaal kunnen blijven functioneren staat hier centraal en kan worden gedaan in kleine groepen die bij elkaar aansluiten. Onze fijne samenwerking met ook andere coaches/trainers zorgt ervoor dat er veel mogelijkheden zijn binnen ons centrum.

Klachtenvrij In 3 Stappen

Het oplossen van jouw klachten is ons doel.

Ons team vindt het belangrijk dat de tijd wordt genomen om de klachten en hulpvraag in beeld te krijgen en zo een effectief en persoonlijk behandelplan op te stellen. Door onze goede samenwerking met de fitness instructeurs en coaches uit onze sportschool zijn er veel voorzieningen en mogelijkheden om snel aan de slag te gaan. Er is altijd een behandeling op maat.

STAP
1

Intake

Wij starten ieder traject met een intake. Een helder beeld van de klachten en hulpvraag is voor ons belangrijk, zodat we precies weten welke behandeling het beste gaat passen bij jou klachten.

Ontdek meer>>
STAP
2

Behandelplan op maat

Wat is er nodig? Welke therapie is nodig? Wanneer kunnen we beginnen met samen gericht trainen? We maken een plan dat bij jou past en werken samen naar herstel.

Ontdek meer>>
STAP
3

Behandeling en check-ups

Nadat we het behandelplan hebben opgesteld starten we met de daadwerkelijke behandeling. Jouw klacht goed en snel te verhelpen dat ons doel. Gedurende het behandel traject hebben we regelmatig check-ups om te bepalen wat de voortgang is en of we het behandelplan eventueel moeten bijstellen.

Ontdek meer>>

FysioTHERAPEUTEN

Professionals waar je op kunt vertrouwen. Betrokken, zorgvuldig en gedreven om jouw klacht goed en snel te verhelpen.

Ons team bestaat uit een jong en gedreven team dat continu bezig is met het vernieuwen van ons aanbod en specialisaties. Vanuit de verschillende specialisaties bieden wij diverse behandelmogelijkheden zodat er altijd een behandeling op maat.

Bas Koningsveld

Fysiotherapeut

Als afgestuurd fysiotherapeut onze specialist op het gebied van Small Group Medisch Fitness.

lees meer >>

Kevin de Goede

Trainer & Fysiotherapeut i.o.

Enthousiaste en ambitieuze trainer met medische achtergrond, gespecialiseerd in zelfverdedigingssporten en krachttraining.

lees meer >>

Luna van Egmond

Fysiotherapeut i.o.

Als afgestuurd fysiotherapeut onze specialist op het gebied van Small Group Medisch Fitness. Zelf veel bezig met tennis en fitness.

lees meer >>

Sieger Zijp

Trainer & Fysiotherapeut i.o.

Afgestudeerd fysiotherapeut gedreven in het begeleiden van mensen met blessures. Veelal betrokken bij de medisch fitnessgroepen en veel ervaring met mobilisaties, stretching en krachtraining.

lees meer >>
SLUITEN

Aanmeldformulier

Bedankt! Je aanmelding is verzonden, we zullen z.s.m. contact met je opnemen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen van je aanmelding.