Geen winterjassen, mutsen en sjaals meer nodig.

30
April
2020
3
MIN.
Deel dit bericht

Eindelijk hebben we groen licht van de overheid, de kids mogen weer binnen boksen op onze geweldige dojo vloer. Dat betekend dat de winterjassen, mutsen en sjaals uit kunnen en we alleen nog maar onze bokshandschoenen aan hoeven. 

Het was stiekem ook een leuke ervaring om met ze allen in de kou op ons speciaal gemaakte buitenterrein te boksen op maandag en woensdagmiddag. We bedachten met z'n allen nieuwe leuke boks spellen om het niet koud te krijgen.  Dit heeft er toe geleid dat we het zo warm hebben gekregen dat de jassen uit konden en we met rode, lachende gezichten de bokstechnieken hebben aangeleerd. 

Dat we vandaag te horen gekregen hebben dat we weer binnen mogen trainen is erg fijn nieuws. Binnen lekker warm op de dojo vloer, waar we de boks technieken die we buiten hebben geoefend op de bokszak nog meer kunnen perfectioneren. We hopen dat jullie net zoveel zin hebben om de lessen binnen te volgen als wij. Normaal vinden wij het geen enkel probleem als er ouders blijven kijken, maar omdat corona nog steeds bestaat willen we vragen om niet te blijven kijken tijdens de lessen.

Wat doen we in de trainingen?

Tijdens de kickboks trainingen staat plezier voorop en werken wij aan de volgende punten;

- Weerbaarheid
- Zelfbeheersing
- Respect
- Discipline

In deze les doen we oefeningen met elkaar, op de zak en we gebruiken verschillende materialen om elke les weer een andere ervaring op te doen. Dit wordt aangeboden in spelvormen, wij zijn er namelijk van overtuigd dat kinderen het snelste leren als ze plezier hebben. Veiligheid staat tijdens deze lessen op de eerste plek. 

Voor wie zijn deze trainingen geschikt. 

De kinder kickboks lessen zijn geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die het leuk vinden om op een speelse manier te werken aan kracht en techniek. De trainingen zijn op maandag en woensdag van 16:30-17:30 in de TREE11 hal op de dojo vloer. 

TREE11 is goed te bereiken voor iedereen, dus kom jij uit Alkmaar,  Bergen, of Heiloo spring dan gauw op de fiets of in de auto en volg een gratis proefles. 

Ontdek meer nieuws

GERELATEERD Nieuws

Aanmeldformulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.