LESROOSTER

Tree11 GYM

Functioneel Fitness, (Kick)boksen en Small Group Training.

Voor jong, oud, beginners
en gevorderden.

Meld je aan voor een gratis proefles of intake.

De GYM

Waan jezelf volledig in de natuur in onze unieke GYM. Ruim, schoon en hoge kwaliteit, dat is onze belofte.

Onze GYM is zowel indoor als outdoor uniek in zijn soort. Goed opgeleide en ervaren trainers, materiaal van de hoogste kwaliteit en een ongekende natuurrijke omgeving, maakt trainen bij TREE11 tot een ware beleving.

Samen met Victorie Plaza bieden we onze leden hét grootste en meest veelzijdige sportieve aanbod van Alkmaar en omstreken.

Indoor GYM

Een luxe indoor GYM van 700m2 waarbij je je volledig waant in de bergen, ingedeeld in 3 zones met de nieuwste spullen: Functioneel Fitness, (Kick)boksen en Small Group trainingen. Onze gym wordt goed geventileerd, is zeer hygiënisch en heeft de beste ondervloer. We leggen een handdoek voor je klaar!

Ontdek meer>>

Outdoor GYM

Een grote outdoor GYM van 400m2 direct onder door de zon, kooien voor bokszakken, een dempende vloer voor functioneel fitness en genoeg ruimte voor small group trainingen. Alles wat we binnen doen, kan ook buiten. Heerlijk.

Ontdek meer>>

Functioneel Fitness

+

(Kick)boksen

+

Small Group Training

+

(Kick)boksen kids

+

Onze Disciplines

Functioneel Fitness

Functioneel trainen betekent trainen met een volledig focus op het uitvoeren van functionele bewegingen. Dat wil zeggen, bewegingen die onderdeel zijn van je dagelijks leven.

Deze manier van trainen is de kern van onze visie en is terug te zien in ons totaal aanbod. Onze Functioneel Fitness lessen staan meerdere keren per dag op het rooster en worden gegeven door zeer ervaren trainers. Het is mogelijk voor alle niveaus om hieraan mee te doen.

Onze Disciplines

(Kick)boksen

Door ons ruime dojovloer hebben wij een grootaanbod aan (kick)boks lessen, waaronder: (kick)boksen, boksen, zaktraining, ouder-kind boksen en jeugdboksen. Onze boks-zakken zijn bevestigd aan een railsysteem,waardoor we iedereen alle ruimte kunnen geven.

De lessen worden dagelijksaangeboden en worden altijd gegeven door trainers met een goede pedagogischeachtergrond.

Onze Disciplines

Small Group Training

TREE11 heeft een uniek en groot aanbod aan Small Group Trainingen. Deze lessen bevatten nooit meer dan 6 deelnemers, zodat er volledige aandacht is voor de klant. Lessen die ideaal zijn voor mensen die wat meer begeleiding nodig hebben, maar ook perfect voor mensen die groepslessen te groot en massaal vinden.

Daarnaast bieden we ook Small Group Medisch Fitness, een speciale les voor mensen die een medisch- of fysiotherapietraject volgen. Small Group Medisch Fitness wordt daarom altijd gegeven door een trainer met een medische achtergrond.

Onze Disciplines

(Kick)boksen
Kids

Voor kids, vanaf 5 jaar oud, bieden wij speciale (kick)boks lessen. Buiten het feit dat kinderen hun energie kwijt kunnen, worden kinderen gedisciplineerder en weerbaarder in het dagelijks leven.  Een ideale les om een goede persoonlijke groei door te maken. Het draait allemaal om het hebben van plezier, het krijgen van meer zelfvertrouwen en het beter leren samenwerken.

Train je graag een (kick)boks les met je kleine mee, dan kan dat ook. Wij bieden speciale ouder-kind (kick)boks lessen aan.

Les aanbod

Bij TREE11 krijg je gegarandeerd het grootste lesaanbod van Alkmaar en omgeving.

Door onze partnership met Victorie Plaza hebbenwij het grootste lessenaanbod van Alkmaar en omgeving. Er is een enorm aanbod van Functioneel Fitness lessen, (Kick)boks lessen, Small Group Training, Spinning en Yoga.

Strength & Conditioning

Functioneel Fitness

Lessen die volledig staan in het functioneel trainen. Een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Tijdens het trainen is er veel variatie en wordt er gewerkt aan coördinatie, kracht en snelheid.

lees meer >>

Kickboksen

(Kick)boksen

Dagelijks bieden wij kickbokstrainingen aan. Bij kickboksen worden zowel handen als benen gebruikt. De focus ligt op het aanleren of optimaliseren van technieken en opbouwen van kracht en conditie in een leuke, uitdagende workout.

lees meer >>

Small Group Training

Small Group

Een training van maximaal 6 personen, waardoor persoonlijke aandacht centraal staat. De training wordt op een ieder zijn niveau uitgevoerd.

lees meer >>

Outdoor Bergen

Lekker trainen buiten in bos van Bergen?

lees meer >>

(Kick)boksen voor kids

(Kick)boksen kids

Vanaf 5 jaar oud bieden wij lessen aan voor kinderen. Buiten het feit dat kinderen hun energie kwijt kunnen, worden kinderen gedisciplineerder en weerbaarder in het dagelijks leven. Een ideale les om een goede persoonlijke groei door te maken. Het draait allemaal om het hebben van plezier, het krijgen van meer zelfvertrouwen en het beter leren samenwerken.

lees meer >>

HIT Balance

Functioneel Fitness

Een conditionele training door middel van cardio en kracht, gevolgd door een ontspannende stretch sessie. Zo sluit je de les altijd relaxed af!

lees meer >>

Fit & Go

Laagdrempelige training, iets minder techniek, echt een instaptraining.

lees meer >>

Meiden Boksen <14

(Kick)boksen kids

Voor de meiden hebben wij een aparte groep (kick)boksen. Het draait hier om zelfverzekerdheid, weerbaarheid en sterker voelen. Onze ervaring is dat dit als erg prettig wordt ervaren. Deze les is dus ook uitsluitend voor meiden.

lees meer >>

Ouder & Kind Boksen

(Kick)boksen kids

Samen bezig zijn met sport & spel. De trainingen zijn een full-body workout voor beiden, waarin onder andere wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen, kracht, wendbaarheid en coördinatie. De ultieme vorm van quality time; een leuke manier om het goede voorbeeld te geven, te lachen en samen in beweging te zijn

lees meer >>

Strength & Boksing

Boxen en sterker worden? Kom lekker trainen in hoge intensiteit om sterk en fit te worden.

lees meer >>

Zaktraining

(Kick)boksen

Om kennis te maken met het kickboksen kunt u het beste beginnen met de zaktrainingen. De zaktraining begint met een conditionele warming up, de les wordt gevolgd door combinaties met armen en benen op de kickbokszakken. Er is nooit fysiek contact met een ander.

lees meer >>

Small Group Medisch Fitness

Small Group

Een training van maximaal 6 personen, waar herstel en revalidatie het doel is. De trainers zijn goed opgeleid en hebben een medische achtergrond.

lees meer >>

Trainers

Enthousiaste sport professionals, dat is wat je kan verwachten van de Tree11 familie.

Jou het beste bieden op het gebied van training en voeding. Dat is het doel van TREE11. Iedereen kan een training verzorgen of eetschema bedenken, maar TREE11 maakt voor jou een duidelijk plan op maat. Hoe zit jij in elkaar en wat is je doel? Samen behaal je het maximale resultaat.

Arjan Baron

Eigenaar & Trainer

Afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding en oprichter van TREE11, ambitieuze trainer die het beste in anderen naar bovenhaalt.

lees meer >>

Atakan Tutum

Trainer en (kick)boksleraar

Iedere training het uiterste uit jezelf halen, ik ben gefascineerd van hoe ver je kunt komen met de juiste mindset. Hou van de grens op zoeken iedere training weer.

lees meer >>

Bas Koningsveld

Fysiotherapeut

Als afgestuurd fysiotherapeut onze specialist op het gebied van Small Group Medisch Fitness.

lees meer >>

Ivo Sour

Trainer & Headcoach

No nonsens trainer, door zijn jarenlange militaire ervaring als (sport) instructeur en eigen gym houder. Laat je elke training groeien en het uiterste uit jezelf halen. Specialisatie in functional training.

lees meer >>

Judie Lute

Trainer & Voedingsdeskundige

Als moeder van 4 kinderen weet ik hoe druk het leven kan zijn, maar ook hoe belangrijk het is om zelfvertrouwen te hebben en je sterk en fit te voelen. Alles moet in balans zijn. Ik hou niet van het extreme, maar dat alles kan als de balans daar maar is. Ons programma sluit daar perfect bij aan.

lees meer >>

Kevin de Goede

Trainer & Fysiotherapeut i.o.

Enthousiaste en ambitieuze trainer met medische achtergrond, gespecialiseerd in zelfverdedigingssporten en krachttraining.

lees meer >>

Luna van Egmond

Fysiotherapeut i.o.

Als afgestuurd fysiotherapeut onze specialist op het gebied van Small Group Medisch Fitness. Zelf veel bezig met tennis en fitness.

lees meer >>

Mirthe Gooijer

Diëtiste

Afgestuurd diëtiste en heeft een passie voor het vinden van de juiste aanpak. Kijkt altijd goed naar wensen en situatie van de klant. Gepassioneerd en met een brede kennis vanuit verschillende opleidingen omtrent voeding.

lees meer >>

Sieger Zijp

Trainer & Fysiotherapeut i.o.

Afgestudeerd fysiotherapeut gedreven in het begeleiden van mensen met blessures. Veelal betrokken bij de medisch fitnessgroepen en veel ervaring met mobilisaties, stretching en krachtraining.

lees meer >>

Zippora Petter

Voedingsdeskundige

Afgestudeerd gewichtsconsulente en al jarenlang ervaring op het gebied van voeding. Gespecialiseerd in het meten en begeleiden van mensen met diabetes en obesitas. Hier verschillende opleidingen voor gevolgd.

lees meer >>
SLUITEN

Meld je aan En we nemen z.s.m. contact met je op!

Bedankt! Je aanmelding is verzonden, we zullen z.s.m. contact met je opnemen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het versturen van je aanmelding.